Over BeeNobby

Column 1

Wij geloven in de meerwaarde van retail

BeeNobby is een dynamisch en optimistisch communicatiebureau uit Zonhoven, Limburg. Wij hebben er onze missie van gemaakt de kleinhandel in Vlaanderen opnieuw te doen opleven. In een tijd waarin het internet een enorme disruptie van het klassieke distributiemodel heeft teweeggebracht, geloven wij in de meerwaarde en de kracht van retailers.

Daarom hebben we een driestappenplan ontworpen, dat kleinhandelaars moet helpen het hoofd te bieden aan online retailers in een steeds meer digitale wereld.

Persoonlijk, doordacht en doelgericht

Bij BeeNobby gaan we steeds persoonlijk, doordacht en doelgericht te werk. Wij willen samen met retailers, onze klanten en onze partners doelstellingen vastleggen en behalen. Volgens ons kun je enkel succesvol zijn dankzij goede communicatie en in samenwerking met alle stakeholders.

Wij doen nooit zomaar blindelings iets. Al onze acties zijn doelgericht, goed doordacht en gepland, omdat wij de vooropgestelde doelstellingen willen bereiken. Een procesmatige benadering om maximale resultaten voor onze klanten te boeken.

360° communicatie & marketing

Je kunt bij BeeNobby terecht voor een totaalpakket aan marketing en communicatie. Wij zijn jouw klankbord, adviseur en vertrouwde partner van planning tot uitvoering.

Ontdek wat we allemaal voor jou kunnen doen op onze website of neem contact op!